arrow_drop_up arrow_drop_down
21 januari 2019 

Bob Beentjes stapt uit familiebedrijf Beentjes Transport

Bob Beentjes, mededirecteur van Beentjes Transport B.V. en Beentjes Vervoercentrum B.V., stopt medio december 2017 met zijn werkzaamheden.

Hij legt zijn functie als directeur neer en gaat zijn leven een andere invulling geven. Zijn broer Ger Beentjes en zijn nichten José Kramer-Beentjes en Monique Beentjes gaan met zijn drieën verder.

Na bijna 40 jaar werken, eerst als werknemer en sinds 1996 mede-eigenaar, vindt Bob (53) het mooi geweest. Zijn grote passie was altijd het Engeland gedeelte  (Beentjes Transport Haarlem B.V.) van het bedrijf. Maar sinds deze tak in 2013 verkocht is aan Schavemaker Logistics B.V., heeft hij nu toch besloten om zijn andere passie, het keeperstraining geven, meer invulling te geven. Vorig jaar was Bob keeperstrainer bij Telstar, inmiddels is hij overgestapt naar VV Alkmaar.

De aandelen van Bob zijn overgenomen door Ger die primair verantwoordelijk blijft voor de vestiging in Haarlem (Beentjes Vervoercentrum B.V.) en door de zussen José Kramer-Beentjes en Monique Beentjes die primair verantwoordelijk zijn voor de vestiging in Heerhugowaard.

Beentjes Transport B.V. en Beentjes Vervoercentrum B.V. zijn lid van Teamtrans. Dit netwerk bestaat uit 10 vervoerders, die samen zorgen voor een 24 uurs distributie binnen Nederland. Het eigen wagenpark bestaat uit circa 50 trekkende eenheden.

Beentjes Transport Beheer B.V. is bij de transactie begeleid door Pot Jonker Advocaten N.V. en Smith Boeser van Grafhorst Notarissen.

Op de foto ziet u Monique, Ger en José.

joop

Door

joop

op 23 January 2020

Wat worden jullie enorm groot. Ben 4 jaar met A.O.W en denk toch af en toe wel aan het bedrijf in Haarlem. Mis Ger,Ton Kamp eigenlijk wel erg vaak.

Reactie plaatsen