Opslag bij Beentjes!

Niet alleen groot maar ook nog eens flexibel en voordelig

Maar liefst 5.000 m2 

bewaakte opslagruimte

En met een modern voorraadbeheer systeem én fijnmazige mileuvriendelijke distributie zorgt Beentjes Transport voor een zorgeloos totaalpakket in logistiek. Omdat foutloos en vlot voorraadbeheer voor jou van groot belang is begeleiden wij de inslag en zorgen voor efficiënte opslag. En bestelopdrachten voeren wij uit van geautomatiseerde orderpicking tot persoonlijke bezorging. 

Real time inzicht

Ons digitale systeem voor voorraadbeheer ofwel WMS genoemd, brengt je voorraad ‘real time’ in kaart. Alle goederen zijn altijd snel bereikbaar en een voorraadwijziging ontvang je dagelijks. De ideale combinatie van inzicht, snelheid en betrouwbaarheid.

Opslagruimte ideaal voor webshops

De orderpicking verloopt volautomatisch. Of er nu 187 pakken isolatiemateriaal worden besteld of 1 fles wijn, wij zorgen ervoor dat je klant zijn artikelen binnen 24 uur ontvangt. Ideaal voor webshops, geen voorraad in huis, geen omkijken naar bestelopdrachten of transport. 

Voordelig ook voor de kleine ondernemer!

Voor opslag van goederen betaal je bij Beentjes Transport per pallet per maand. Geen dure loods met jaarlijks huurcontract maar je betaalt alleen wat je gebruikt. Zowel voor grote hoeveelheden als ook voor een enkele pallet. Flexibel en voordelig toch!

Huur opslagruimte bij Beentjes Transport!

  • Specialist in transport en warehousing.
  • Flexibele instelling door jarenlange ervaring.
  • Meer dan 5.000 m2 opslagruimte.
  • Geen dure loods met jaarlijks huurcontract, maar je betaalt alleen wat je gebruikt.

Offerte aanvraag

Beentjes Transport, op weg naar jou, zorgvuldig & stipt!

 

 l

Heerhugowaard (072) 571 94 24 of mail naar order@beentjes.nl