arrow_drop_up arrow_drop_down

Regio distributie

Slimme distrubitie voor lage tarieven

Effectief in regiodistributie 

en dat klokje rond

Beentjes Transportgaat met eigen vrachtwagens het land in met je goederen. Tevens zijn Beentjes Zaandam en Heerhugowaard beide Teamtransdepot.

Teamtrans, 10 ervaren vervoerders

Die binnen Teamtrans een fijnmazig netwerk vormen voor regio- en stadsdistributie in heel Nederland. Door te kiezen voor deze combinatie van lokale expertise en nationale dekking met Teamtrans kunnen wij ladingstromen bundelen en slim vervoeren met minder kilometers.

Nachts worden de goederen uitgewisseld

En doordat wij alle goederen s'nachts met Teamtrans uitwisselen hoeven de aangesloten bedrijven alleen maar met hun transport de stad in. Zo wordt stadsdistributie een stuk effectiever.

Kleine zendingen in de buurt afleveren

Als we het land in gaan met grote zendingen, dan nemen we ook de kleine zendingen mee die in de buurt afgeleverd worden. Beentjes Transport, groot in landelijke distributie en effectief in regiodistributie!

Regio- & stadstransport tegen lage kosten

Lokale overheden willen een leefbare stad voor hun bewoners. En wij als vervoerder streven naar efficiënte en betrouwbare distributie tegen lage kosten. Niet altijd gemakkelijk om alle belangen te dienen maar de oplossing die voor iedereen werkt, zonder subsidies... Die oplossing heet Regiodistributie!

Beentjes Transport, op weg naar jou, zorgvuldig & stipt!

Zaandam (075) 617 92 51 of mail naar verkoop@beentjes.nl

Haarlem 023 - 531 93 99 of mail naar sales@beentjes.nl

Heerhugowaard 072 - 571 94 24 of mail naar order@beentjes.nl