Voorraad bij Beentjes!

Blijven investeren in mensen en middelen

Vlot en foutloos voorraadbeheer

Omdat een zorgeloze voorraadbeheer voor jou van groot belang is begeleiden wij de inslag en zorgen wij voor efficiënte opslag. En bestelopdrachten voeren wij uit van geautomatiseerde orderpicking tot persoonlijke bezorging. Wij verzorgen je opslag met of zonder voorraadbeheer en wanneer je kiest met, dan zit daar ook onze orderpicking bij. De medewerkers van Beentjes Transport 'picken' dan bestellingen die jezelf doorstuurt eruit en worden voor je ingepakt en naar je klant verstuurd. Bij binnenkomst gaan de goederen/artikelen ons WMS (Warehouse Management System) in en bij verzending of afhaling van het artikel wordt het weer uit het WMS geslagen.

Real time inzicht

Ons digitale systeem voor voorraadbeer ofwel warehousing genoemd, brengt je voorraad ‘real time’ in kaart. Alle goederen zijn altijd snel bereikbaar en een voorraadwijziging ontvang je dagelijks. De ideale combinatie van inzicht, snelheid en betrouwbaarheid.

Ideaal voor webshops

De orderpicking verloopt volautomatisch. Of er nu 187 pakken isolatiemateriaal worden besteld of 1 fles wijn, wij zorgen ervoor dat je klant zijn artikelen binnen 24 uur ontvangt. Ideaal voor webshops, geen voorraad in huis, geen omkijken naar bestelopdrachten of transport. 

Voorraadbeheer als extra 

service voor je opslag

Wij verzorgen je opslag met of zonder voorraadbeheer en wanneer je kiest met, dan zit daar ook onze orderpicking bij. De medewerkers van Beentjes Transport 'picken' dan bestellingen die jezelf doorstuurt eruit en worden voor je ingepakt en naar je klant verstuurd. Bij binnenkomst gaan de goederen/artikelen ons WMS (Warehouse Management System) in en bij verzending of afhaling van het artikel wordt het weer uit het WMS geslagen.

Voorraadbeheer bij Beentjes Transport!

  • Specialist in transport en warehousing.
  • Flexibele instelling door jarenlange ervaring.
  • Meer dan 5.000 m2 opslagruimte.
  • Geen dure loods met jaarlijks huurcontract, maar je betaalt alleen wat je gebruikt.

Offerte aanvraag

Beentjes Transport, op weg naar jou, zorgvuldig & stipt!

 

 

Heerhugowaard (072) 571 94 24 of mail naar order@beentjes.nl