Warehousing

Ook voordelig voor de kleine ondernemer

Warehousing met of zonder voorraadbeheer

Met een moderne warehousing én fijnmazige mileuvriendelijke distributie zorgt Beentjes Transport voor een zorgeloos totaalpakket. Omdat foutloos en vlot voorraadbeheer voor jou van groot belang is begeleiden wij de inslag en zorgen we voor een efficiënte warehousing. En bestelopdrachten voeren wij uit van geautomatiseerde orderpicking tot persoonlijke bezorging. 

Warehousing met real time inzicht

Ons digitale systeem voor voorraadbeer ofwel WMS genoemd, brengt je voorraad ‘real time’ in kaart. Alle goederen zijn altijd snel bereikbaar en een voorraadwijziging ontvang je dagelijks. De ideale combinatie van inzicht, snelheid en betrouwbaarheid.

Warehousing ook ideaal voor webshops

De orderpicking verloopt volautomatisch. Of er nu 187 pakken isolatiemateriaal worden besteld of 1 fles wijn, wij zorgen ervoor dat je klant zijn artikelen binnen 24 uur ontvangt. Ideaal voor webshops. Geen voorraad in huis, geen omkijken naar bestelopdrachten of transport. 

Voordelig ook voor de kleine ondernemer!

Voor warehousing betaal je bij Beentjes Transport per pallet per maand. Geen dure loods met jaarlijks huurcontract maar je betaalt alleen wat je gebruikt. Zowel voor grote hoeveelheden als ook voor een enkele pallet. Flexibel en voordelig toch!

Beentjes Transport, op weg naar jou, zorgvuldig & stipt!


Heerhugowaard 072 - 571 94 24 of mail naar order@beentjes.nl